VERZENDEN EN RETOURNEREN

Op deze pagina vind je belangrijke informatie over bestellen en verzending. Bestellingen kan je via de website plaatsen. Je ontvangt na het bestellen een bevestiging per email. De betaling wordt veilig uitgevoerd via Mollie. Je hebt de keuze uit betalen via iDeal,  PayPal, VISA, Mastercard, of Bank overschrijving.

VERZENDKOSTEN

SERVICEvervoerderLEVERTIJDVERZENDKOSTEN
Op voorraad en niet gepersonaliseerdDhl / post.nl1-2 dagen
Maandag – Zaterdag
€ 6.95 (nederland)
Gepersonaliseerde

artikelen

Dhl / post.nl14 dagen
Maandag – Zaterdag
€ 6.95 (nederland)
Afhalen in Den DungennvtVolgens afspraakGRATIS

AFHALEN

Het is mogelijk om de bestelling af te halen in Den Dungen. Wij hebben geen winkel of showroom, dus je kunt de bestelling gewoon via de website plaatsen en bij het afronden kiezen voor afhalen. De betaling kan je via iDeal afronden of ter plekke contant of met pin afrekenen.
Zodra de bestelling klaar staat krijg je een bericht van ons per email of sms.

RETOURNEREN

U heeft recht op een wettelijke zichttermijn van 14 werkdagen. Bevalt het artikel niet dan kunt u het binnen die veertien werkdagen terugsturen zonder opgaaf van reden (met een kopie van de originele factuur en uw rekeningnummer), mits het artikel ongebruikt is en in de originele, onbeschadigde verpakking zit.

Uitzondering hierop zijn alle gepersonaliseerde artikelen, deze kunnen niet geretourneerd worden.

 

De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor de klant en de klant dient het pakket dus voldoende te frankeren. Ongefrankeerde pakketten worden niet in ontvangst genomen en gaan direct retour afzender. Na ontvangst boeken wij het bedrag binnen twee weken terug.